Рецепт. Юшка з форелі
10.08.2020
Форель є дуже цінною рибою. В першу чергу через те, що в ній міститься велика кількість таких рідкісних і важливих жирних кислот, як Омега-3 і Омега-6. Не менш цінною цю рибу сімейства лососевих робить і її вітамінний склад.
Вже давно помічено, що страви з лососевих риб, особливо корисні людям, схильним до меланхолії до стресів і депресій. Юшка з форелі, як не дивно це звучить, допомагає впоратися з цими психологічними недугами.
Як би не було складно це визнати, зараз період коли ми всі схильні до стресу. Давайте піднімемо собі настрій і приготуємо юшку з форелі, з'єднаємо приємне з корисним!
Інгредієнти:
- Форель - 300 м
- Картопля - 2-3 шт.
- Морква - 1 шт.
- Цибулина - 1 шт.
- Лавровий лист.
- Зелена цибуля
- Петрушка
- Сіль, чорний мелений перець - за смаком.
Спосіб приготування:
- Додаємо форель в киплячу підсолену воду. Потім розрізану навпіл цибулину і лавровий лист. Варимо до готовності риби. Виймаємо рибу шумівкою від Kuchenprofi.
- Проціджуємо бульйон за допомогою друшляка - сито від Kuchenprofi.
- Нарізаємо картоплю, моркву і додаємо в бульйон. Варимо до готовності картоплі. Додаємо форель в бульйон і варимо протягом 4-5 хвилин. Додаємо подрібнену петрушку і зелену цибулю. Солимо і перчимо до смаку.
Смачного!
Для приготування використовували кухонне начиння від Kuchenprofi!